Burberry

Burberry Body EDP - дамски парфюм - 85 ml

Код: Burb-BD-DA

Наличност: В наличност

Марка: Burberry

Цена:

78.99лв.

Описание на продукта

Ароматът на Burberry Body е лансиран от парфюмерийна къща Burberry през 2011 година. Този аромат е призван да символизира сдържаността и мекотата, сексуалността и чистотата на съвременната жена. Серията ни прегръща и ни среща с прекрасните нотки на амбра и сандалово дърво. Голямо внимание е обърнато от парфюмеристите и на присъствието на цветни акорди. Презентацията на новата колекция беше в града на любовта, а именно Париж.
Линията Burberry Body е насочена към онази чувствена и нежна страна, която е заложена във всяка една жена. Създателят на флакона е Кристофер Бейли. Според него тя изразява най-добре концепцията на аромата, който е заключен в него. Дори самата бутилчица на аромата се явява обект на желание от страна на нежния пол.
Именно чистото и страстно желание е станало основата, за създаването на аромата. Пикантните и съблазнителни отенъци не предизвикват животинска страст, те са меки и нежни. Това е копринен разкош, от който никоя жена няма да се откаже. Образът на жената, която притежава аромата на серията е прекрасно въплътен в рекламното лице на линията, а именно Рози Хънтингтън-Уайтли. В този образ идеално се съчетават скромността и увереността в себе си, а също така чувствеността и сексуалността. Това е жена с главна буква, която не трябва да се съблича, за да привлече вниманието на силния пол. Нейната истинска загадка е магнит за мъжете. Тя прави само лек намек за съблазнение и това побърква мъжете. Едно от нейните тайни оръжия е не само увереността в себе си, но и ароматът на колекцията Burberry Body.
Притежателката на ароматната мелодия на Burberry Body е чувствена и нежна, но заедно с това тя е съвременна и стилна жена. Линията е предназначена за всекидневна употреба, но и за специални случаи, но най-добре ще се разкрият нотките на аромата по време на романтична вечеря. Всичко в колекцията Burberry Body ще възнесе притежателката му на пиедестал на красотата и чувствеността. Тя ще побърква мъжете със своята нежност и истинска страст.

Ароматни съставки

Плодово-Chypre композиция, съставен от нотки на зелен абсент, праскова, фрезия, рози, ирис, сандалово дърво, cashmerean, мускус, кехлибар и ванилия.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория