Burberry

Burberry Brit EDP - дамски парфюм - 50 ml

Код: BRB-BRT-EDP-L

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Натали Гарсия е покорителка на парфюмерийните върхове на изискаността и женствената изтънченост. Тя е създала не малко удивителни композиции. Може би именно заради неоспоримия си талант, световната парфюмерийна къща Burberry й позволява да създава и занапред удивителни и невероятно популярни аромати за мъже и жени. Сред нейните заслуги е и създаването на невероятно женствената композиция Burberry Brit (Women). И въпреки, че ароматът съдържа в себе си английски стил, той е попил в себе си само най-добрите английски маниери.
Ароматът е пълен с разкош и елегантност, която идва от нейните женствени съставки. Съблазнителният аромат позволява да усетите по кожата си невероятно божествена лекота и загадъчност. Серията Burberry Brit (Women) е леко сдържана, както и трябва да бъде всеки класически аромат. Заедно с това към еликсира с името Brit (Women) е добавена доза чувственост и нежност. Не е важно какво сте планирали или къде отивате, за да усетите този прилив на чувства в душата си! Вие ще може да използвате този аромат през нощта и деня. Всеки път ароматът на линията Burberry Brit (Women) ще се адаптира към вашето настроение и ще разкрива пред Вас нови свои нюанси и хоризонти.

Ароматни съставки

Ароматен коктейл съставен от нотки свеж зелен лимон, круша, бял бадем, бял божур, ванилия, амбра, махагон, бобова тонка.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория