Burberry

Burberry Brit EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: BURB-BRT-M

Наличност: В наличност

Марка: Burberry

Цена:

67.99лв.

Описание на продукта

Въпреки, че известният английски бранд Burberry принадлежи на американската компания Inter Parfums, старите тенденции към създаването на истински британски аромати са се съхранили. Именно тези традиции, но с усет и към новото в модата, са били основа за създаването на колекцията Burberry Brit (Man) през 2004 година.
Този аромат определя съвременният американски стил, като безгрижен и сексуален. Малката небрежност в него му позволява да стане омайващо страстен. Той е изпълнен в тон с традициите на съвременната лондонска мода. В него много чувствено се усеща днешната английска лаконичност и пълното превъзходство на тези дребни детайли, които Ви подаряват пълен комфорт и свобода.
Външното оформление на Burberry Brit (Man), както и самата парфюмерийна композиция е изпълнена в оригинален британски стил. На правоъгълният флакон и даже на капачето е нанесена интересна шотландска рисунка. Всичко това и уникалното ароматно построение на серията Burberry Brit (Man) са причината аромата да е толкова популярен и желан от мъжете по целия свят.

Ароматни съставки

Тази дървесно-ориенталска композиция е изпълнена със страстни емоции, които се откриват със свежите цитрусови нотки. В серията Burberry Brit (Man) се усеща сочния привкус на мандарина, бергамот и кардамон, които придават на линията очарователна мъжественост и сила. Но все пак главните мисли на създателите на Burberry Brit (Man) са в сърцето на аромата. Удивително вълшебната роза придава на цялата ароматна мелодия блясък и истински английски стил. Базовите нотки на шлейфа се състоят от екзотически дървесни нотки, мускус, бобова тонка и пачули, което добавя на аромата сексуална мъжественост.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория