Burberry

Burberry Brit EDT - тоалетна вода за мъже без опаковка - 100 ml

Код: C_4985-PBO

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

Без опаковка
изчерпан

Описание на продукта

Въпреки, че известният английски бранд Burberry принадлежи на американската компания Inter Parfums, старите тенденции към създаването на истински британски аромати са се съхранили. Именно тези традиции, но с усет и към новото в модата, са били основа за създаването на колекцията Burberry Brit (Man) през 2004 година.
Този аромат определя съвременният американски стил, като безгрижен и сексуален. Малката небрежност в него му позволява да стане омайващо страстен. Той е изпълнен в тон с традициите на съвременната лондонска мода. В него много чувствено се усеща днешната английска лаконичност и пълното превъзходство на тези дребни детайли, които Ви подаряват пълен комфорт и свобода. 
Външното оформление на Burberry Brit (Man), както и самата парфюмерийна композиция е изпълнена в оригинален британски стил. На правоъгълният флакон и даже на капачето е нанесена интересна шотландска рисунка. Всичко това и уникалното ароматно построение на серията Burberry Brit (Man) са причината аромата да е толкова популярен и желан от мъжете по целия свят.

Ароматни съставки

Тази дървесно-ориенталска композиция е изпълнена със страстни емоции, които се откриват със свежите цитрусови нотки. В серията Burberry Brit (Man) се усеща сочния привкус на мандарина, бергамот и кардамон, които придават на линията очарователна мъжественост и сила. Но все пак главните мисли на създателите на Burberry Brit (Man) са в сърцето на аромата. Удивително вълшебната роза придава на цялата ароматна мелодия блясък и истински английски стил. Базовите нотки на шлейфа се състоят от екзотически дървесни нотки, мускус, бобова тонка и пачули, което добавя на аромата сексуална мъжественост.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория