Burberry

Burberry Men EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml с нарушена цялост

Код: BRB-MN-M

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Колекция Burberry for Man е създадена през 1995 година от гениалните парфюмери на модна къща Burberry. Тази английска търговска марка държи на традициите, но умело ги съчетава с новите модни насоки в парфюмерията. Колекцията Burberry for Man е предназначена за истинските джентълмени, сдържани, леко хладнокръвни, малко високомерни на пръв поглед, но страстни и темпераментни отвътре. Ароматът на линията помага да се създаде лесно образът на модерният мъж, който никога няма да си позволи да покаже своето истинско лице пред чужди хора, но може да бъде добър и нежен със своите близки.
Серията Burberry for Man е пропита от мъжественост и много свежи оттенъци. Тя е истински образец за изтънчен вкус и елегантност. Звученето на дървесни акорди ще създаде около притежателя на линията невидима аура, която ще кара жените да желаят този истински мъж. Свежите нотки на серията се вливат в съзнанието веднага след първото докосване до кожата. Ментата освежава мислите и събужда чувствата, а лавандулата и бергамота страстно прегръщат притежателя на линията със своите благородни оттенъци. Ароматната мелодия на кедър и сандалово дърво носят огромна доза сексуалност, които се предават и на мъжа, който е заложил на Burberry for Man.

Ароматни съставки

Парфюм с дървесна композиция за джентълмена с изискани маниери. Burberry for Men EDT е с елегантен, класически характер. Той започва с лавандула, лайм и мента. Сърцевината носи аромати от сандалово дърво, кедър, жасмин, мъх и карамфил. Основата смесва чувствена ванилия, амбра и мускус.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория