Burberry

Burberry London EDT - тоалетна вода за мъже - 30 ml

Код: BRB-LND-M

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

изчерпан

Описание на продукта
Брандът Burberry е известен не само в Европа, но и по целия свят. Тази удивителна компания е била основана още през XIX век от англичанина Томас Бърбъри. Марката носи името на своя създател и от неголям магазин се е превърнала във водеща компания, която произвежда не само мъжко и дамско облекло, но и разнообразни аксесоари и парфюмерийни изкушения. Ароматите на Burberry са изцяло издържани в стила на този бранд – те представляват удивително съчетание на класика и съвременни тенденции. Мъжката серия Burberry London for Man не е станала изключение от това правило. Тя ще се хареса на всеки изискан, изтънчен и любящ мъж. Тези джентълмени обичат стилните дрехи и вечерните разходки през есента в парка.
Burberry London for Man въплъщава в себе си духа на изтънчения и изискан град, който е пълен с романтично настроение. В същото време в тази серия са се отразили консерватизма, елегантността, традиционното разбиране и ценности за живота. Парфюмерийната приказка Burberry London също така отразява двойствеността на аромата. В началните нотки много добре се усеща звученето на свеж бергамот, изтънчена лавандула и сладка канела. В сърдечните нотки на линията са намерили място ароматите на мимоза и скъпа кожа. В основата на аромата ще усетите мъжественото звучене на тютюневи листа, дървесни акорди и дъбов мъх. Burberry London for Man смело може да бъде наречен един от най-интересните и изискани мъжки аромати на бранда Burberry.

Ароматни съставки
Уловете дъха на Лондон с умело подбрана композиция от виолетови листа, лавандула, бергамот, черен пипер, мимоза, кожа, тютюневи листа, дървесина и дъбов мъх.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория