Burberry

Burberry London EDP - дамски парфюм без опаковка - 30 ml

Код: C_4655-PBO

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

Без опаковка
изчерпан

Описание на продукта

Екстравагантният женски аромат на линията Burberry London (Woman) е създаден през 1996 година от световния бранд Burberry. Колекцията заема престижно място сред почитателите на елитната парфюмерия. Този женствен и елегантен цветен аромат е предназначен за съвременните жени, които имат истинска представа за красотата и стила.
Burberry London (Woman) – класически аромат, който ще подхожда идеално на всяка представителка на нежния пол. Той ще направи стила Ви по-безупречен, а Вас ще изпълни със сладки емоции на радост и щастие. Burberry London (Woman) е пропит от консервативния лондонски стил – елегантен, съвременен, женствен. Той ще Ви потопи във вълните на чувствеността, нежността и хармонията. На върха на ароматната пирамида се намират нотките на мандарина, ароматна роза. В сърцето са поставени акордите на сандалово дърво, мускус и пачули. Целият този неповторим заряд на позитивни емоции е заключен в прекрасен женствен правоъгълен флакон, който е изпълнен в шотландски стил.
Burberry London (Woman) е въплъщение на романтика, тънки душевни преживявания, които никога не сте усещали и никога не сте докосвали върху себе си. В същото време ароматът съдържа в себе с традицията на английския начин на живот, консерватизъм и моногамност. Със серията Burberry London (Woman) Вие ще усетите всички цветове на живота и ще им се насладите с пълна сила и страст. Подарете си лъчезарна усмивка и стоплете сърцето си с колекцията Burberry London (Woman).

Ароматни съставки

Класически ароматен коктейл съставен от нотки жасмин, роза, орлови нокти, мандарина, тиаре, божур и мускус.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория