Burberry

Burberry Sport EDT - тоалетна вода за мъже - 30 ml

Код: C1_53363

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Burberry Sport - това е аромат за силни и непоколебими личности. Линията е призвана да подчертава енергичността и динамичността на притежателя си, жаждата за нови приключения и емоции, стремлението към победа и първенство пред другите. Мъжът с този аромат е лидер, чувствен, сексуален, властен, могъщ, свикнал да доминира и да побеждава винаги в живота си. Съвременният градски стил е намерил своето отражение и в оформлението на аромата.
Изключително стилния и изразителен флакон на аромата на колекция Burberry Sport е създаден във формата на правоъгълник. Тялото на бутилчицата все едно на места се е огънало от силата на ароматния еликсир, който се намира вътре. Стихията на страстта на истинския мъж е олицетворена с елегантното съчетание на черно и червено в опаковката на колекцията. Названието на бранда и на серията се намира в горната част. Мъжката линия Burberry Sport е ароматен аксесоар за жителите на големия град, за мъжете, които са свикнали да се борят за мястото си под слънцето. Въпреки това, притежателят на линията не е безпринципен кариерист, той е смел и има истинска силна воля. Той е едновременно откровен и малко дързък, но непременно ще впечатли всеки със своя силен дух. Серията Burberry Sport ще украси всеки мъж, като ще подчертае неговата властност и могъщество.
Burberry Sport е ароматът на истинското съблазнение, сладка приказка за чувствеността и страстта, на която са способни само истинските представители на силния пол. Мъжете, които са заложили на този аромат са необичайни и уникални. Те имат свои собствен подход към нещата, които никога не ги предава. Тяхната ароматна аура е истински магнит за жените и те попадат веднага в плен на мъжът Burberry Sport.

Ароматни съставки

Ароматна комбинация от замразен джинджифил, грейпфрут, червен джинджифил,плодове хвойна, сух кехлибар, дървесни нотки, кедър и мускус.


0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория