Burberry

Burberry Sport Woman EDT - тоалетна вода за жени - 75 ml

Код: BRBRR-SPRT-W

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

По някаква причина много от съвременните парфюмеристи смятат, че създаването на спортни аромати е достойно само за мъжете. За съжаление представителките на нежния пол са принудени да избират от много малко спортни аромати или да пробват крайни мерки и да се приспособяват към мъжките спортни колекции. Но за радост на всички противници на тази ситуация, през 2010 година световния бранд Burberry пуска дамската колекция Sport (Woman).
Характера на новата линия изцяло разкрива неговото име: свежест, яркост, динамичност, активен образ на живот. Жената Burberry Sport (Woman) се стреми към нови впечатления и ярки емоции. Взривната и пламенна смес на Burberry Sport (Woman) съдържа целия адреналин на нейната притежателка и разкрива нейната многостранна натура. При това линията не губи своя женствен привкус, оставайки на вълната на елегантността и стила. Този аромат е като бушуващ водопад – прохладен и свеж. Серията освежава като капките на водата, омагьосва със своята нежна красота и силната си стихия. Освен това този аромат е способен да Ви прегърне с милионите си нюанси, изпълвайки живота Ви с енергия, нова сила, красота и оптимизъм. Burberry Sport (Woman) Ви подарява възможността да останете себе си, но и да получите удоволствие от това.
Жените, които са заложили на този аромат никога няма да направят компромис със своето истинско “Аз”. Тази жена е прекрасна като нежните цветя и сияе като цветовете на дъгата. Тя притежава огромна сила зад своята привидно крехка и нежна външност. Мекият завършек на линията Burberry Sport (Woman) ще Ви помогне да се насладите дори и на най-трудния работен ден и ще премахне от Вас натрупаното през деня напрежение, което Ви пречи да се радвате на малките удоволствия в живота.

Ароматни съставки

Сочния цветен аромат е на основата на мандарина, аромат на морска сол, магнолия, орлови нокти, слънчеви акорди, мускус и кедър.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория