Burberry

Burberry The Beat EDP - дамски парфюм - 30 ml

Код: BRB-TB-DP

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Доминик Ропион, Оливер Полж и Беатрис Пике се събират заедно и започват да работят на една вълна, за да създадат най-неотразимия и женствен аромат, който носи името Burberry The Beat. Той притежава невероятна свежест и зарежда с истинска силна енергия. Колекцията прави всяка жена по-женствена и привлекателна. Смята се, че тази серия е аромат за млади жени, но възрастта не зависи от това колко цифри имате в паспорта си, а от това как се чувствате Вие самите. Ако сте на трийсет, но досега сте пълни с енергия и сила, значи това звучене е именно за Вас.
Съвременните млади жени обичат да се веселят на различни купони и да танцуват под ритмична музика. Външно тя изглежда сексуална и женствена. Нейната страст и енергия се предава на целия свят около нея и го кара да се движи в нейния ритъм. На притежателката на Burberry The Beat е присъщ максимализъм към всичко. Именно това са въплътили тези гениални парфюмеристи в новата си серия.
Burberry The Beat ще Ви очарова и тонизира със своите цитрусови нотки на мандарина и бергамот. Цитрусовото звучене е преплетено умело и играе в дует с акордите на кардамон. След това аромата на серията Ви хипнотизира с нежното звучене на ирис и цейлонски чай. Съчетанието на нежност и свежест придава сила, чувство за чистота и свобода. Вие ще усещате себе си на върха на свежите усещания, ще се потопите в един нов свят и за Вас няма да съществуват ограничения. Съчетанието на благороден мускус с кедър и ветивер придават на притежателката на Burberry The Beat особена женственост и сексуалност. Под въздействието на аромата на серията Вие ще станете по-уверени в себе си и в своята привлекателност, а по този начин ще привлечете вниманието на силния пол към себе си. Главното преимущество на Burberry The Beat са натуралните съставки и тяхното неповторимо съчетание помежду им.

Ароматни съставки

Прекрасно комбинирани нотки чай, ирис, див зюмбюл, бергамот, кардамон, розов пипер, мандарина, мускус, ветивер и кедър. Аромат, който ще Ви зареди с неизчерпаема енергия.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория