Burberry

Burberry The Beat EDT - тоалетна вода за мъже без опаковка - 100 ml

Код: C_4990-PBO

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

Без опаковка
изчерпан

Описание на продукта

Burberry The Beat (Men) е мъжки аромат, които е покорил много сърца. Създателите на този аромат са цели трима, а именно парфюмерите Olivier Polge, Beatrice Piquet и Dominique Ropion. Това е аромат, който е насочен към енергичните мъже, които не успяват за един ден да свършат всички планирани задачи, но вечерта те винаги имат сили за енергични приключения. Но все пак според бранда Burberry, възрастта не е определяща. Важно е на колко се чувстваме по душа.
Burberry The Beat (Men) е таен източник на енергия и позитивни емоции. С него всеки мъж ще може да покори много нови върхове и да се издига все повече. Важното е да не се взривите от изпълващата Ви енергия, затова трябва да я използвате равномерно. След трудните работни дни не трябва да лягате веднага да спите, а напротив – да оползотворите времето си приятно и забавно в компанията на вашите близки приятели.
Колекцията Burberry The Beat (Men) е енергична и топла. Тя ще се разкрие най-силно през студените зимни месеци. Всички знаят, че при използването на много енергия се отделя топлина, а лятото и без това е горещо и излишната топлина няма да Ви донесе повече комфорт. Burberry Beat (Men) е активен аромат за истинските мъже, които не са свикнали да седят на едно място и да скучаят. Освен това, Burberry Beat (Men) е аромат за оптимисти и просто весели мъже. Представен през 2008 година.

Ароматни съставки

Дървесно съчетание от черен пипер, цитрон и теменуга, водещо до сърце от карамфил и основа от ветивер и дървесни съставки.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория