Burberry

Burberry Touch EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: BRB-TUC-M

Наличност: В наличност

Марка: Burberry

Цена:

58.99лв.

Описание на продукта
Burberry Touch for Man е аромат на новото хилядолетие и е създаден през 2000 година. Това е вълшебно и омайващо докосване, което се пренася на кожата на мъжа, който е избрал този аромат за свой аксесоар. Серията Burberry Touch е приказен букет от благородно мъжество, стил, възвишен вкус и изисканост. Ароматните съчетания буквално докосват струните на душата. В серията е вплетена цяла гама от разнообразни чувства. Освен това всяка нотка на аромата е призвана да създава илюзия за сила, тя рисува образа на смел и даже дързък мъж, който откровено заявява за своите желания.
Парфюмерийният букет на Burberry Touch, това е чувствено докосване до женските сърца, който нежно гали нежната кожа, оставяйки върху нея страстен и сексуален поглед. Ароматът на серията подарява на мъжете образ на вечен герои, на любовник и съблазнител, които може да достави на жените истинско удоволствие. Дървесните акорди придават особен чар, тайнственост и мъжественост. Тези качества спомагат на всяка жена да нарисува в съзнанието си образа на приказния принц и аристократичен мъж. Burberry Touch придава настроение и изобразява какъв трябва да е истинския мъж. Ароматът открива пред света чувствените и страстни удоволствия, които се раждат от дръзките и трепетни докосвания на колекцията Burberry Touch по кожата Ви.
Флаконът на аромата е красив и стилен, точно каквото е и съдържанието на серията. Той съчетава в себе си класическите принципи на оформление и иновационни подходи. Затова бутилчицата на колекцията е изработена от прозрачно стъкло. Така се подчертава естествеността и природната стихия на ароматната аура. Името на бранда и на колекцията е нанесено лаконично на флакона.


Ароматни съставки
Аромата е съставен от нотки artemisia, виолетови листа, индийско орехче, бял пипер, кедър, бобова тонка, ветивер и бял мускус. Дървесно-мускусен парфюм за изтънчения джентълмен.

5, общо 1 ревюта

Ревю

От същата категория