Burberry

Burberry Touch EDP - дамски парфюм без опаковка - 100 ml

Код: C_4745-PBO

Наличност: В наличност

Марка: Burberry

Цена:

Без опаковка
48.99лв.

Описание на продукта

Burberry Touch (Woman) е аромат на чувствената близост, който олицетворява близостта между мъжа и жената. Той е лансиран на световния пазар през 2010 година и оттогава не спира да покорява все повече женски сърца. Той не е насочен към младото поколение, а към по-опитните жени, които знаят цената на истинската духовна близост между двама души. Мъжът и жената винаги са привлечени един от друг като двата противоположни полюса на магнита. Колкото повече различия имат те, то толкова повече се искат и желаят в душата.
Burberry Touch (Woman) съединява в себе си началото между Ин и Ян. Той става свързващо звено между двете половинки. Понякога двете половинки от едно цяло много трудно намират себе си. Те могат да са на една ръка разстояние и да не разберат това. Именно затова ароматът на серията Burberry Touch (Woman) се превръща в своеобразен еликсир на любовта, които им помага да открият своята половинка, своето второ “Аз”. Звученето на колекцията се превръща във Вашата ароматна аура и Ви прави по-ярки и привлекателни. С него всяка жена ще е спокойна, че няма да мине покрай мъжа, който е нейната втора половинка в живота. Тайната на аромата е в това, че неговите компоненти са съчетани по един идеален и хармоничен начин.
Колекцията Burberry Touch (Woman) събужда спящите чувства във Вас. В това ще помогнат страстните аромати на ягода и листа на къпина, боровинки, узрели къпини, меко розово масло и цитрусови акорди на портокал. Вие ще станете по-женствена и ще жадувате за вашата среща с любовта. Това чувство е желано от всеки човек и Вие винаги ще го желаете. Докоснете ли се до Burberry Touch (Woman), Вие няма да искате да се разделите с него и ароматът на тази колекция ще се превърне във Вашето второ “Аз”.

Ароматни съставки

Изтънчената композиция на аромата е построена от съчетанието на розово масло и портокал в началните тонове, жасмин, тубероза, лилия и малина в сърцевината, ванилия и кедрово дърво в базовите нотки придават завършеност на букета.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория