Burberry

Burberry Weekend EDT - тоалетна вода за мъже без опаковка - 100 ml

Код: BRB-WLKN-M-PBO

Наличност: В наличност

Марка: Burberry

Цена:

Без опаковка
33.99лв.

Описание на продукта

Великолепният мъжки аромат на серията Burberry Weekend for Man е лансиран на пазара през 1997 година. Колекцията е пълна с ярки цветове и чувство за свобода. Тези отенъци са толкова разнообразни по своя произход, че всеки може да усети себе си в това ароматно звучене. Топлите и нежни нотки, които усещате по кожата си от акордите на мед и амбра подаряват чувство за изисканост и неповторима елегантност. Усещането за свежест, което ни подаря Burberry Weekend for Man не искаме да ни напуска дори за минута.
Цитрусовите акорди, които преобладават в композицията, насищат аромата с чистота и лека дързост. Това е ободряващ коктейл, който прелива от чувственост още с първото му докосване по кожата на всеки мъж. Лекият плодов привкус на колекцията Burberry Weekend for Man се дължи на акордите на диня и ананас. За спокойните и уверени в себе си мъже, които живеят в пълна хармония със себе си, серията Burberry Weekend for Man ще бъде истинско съкровище. Все пак понякога е много трудно да разкажем за себе си и нищо няма да разкаже по-добре за Вас, отколкото аромат, които изцяло и хармонично се съчетава с Вас.

Ароматни съставки

Прекрасно съчетание, носещо чувство за свобода и лекота - мандарина, листа от теменуга, кедър, бял пипер, индийско орехче, бял мускус, ветивер и бобова тонка.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория