Burberry

Burberry Weekend EDP - дамски парфюм без опаковка - 100 ml

Код: C_4538-PBO

Наличност: В наличност

Марка: Burberry

Цена:

Без опаковка
60.99лв.

Описание на продукта

Burberry Weekend (Woman) е лек и въздушен слънчев аромат, който крие нежността, лекотата и очарованието на младостта в себе си. Той съдържа в себе си невидими нишки на цитрусови и цветни акорди, които се сплитат във вълшебна ароматна магия, подчертавайки природната чистота и чара на своята притежателка. В сърцето на този аромат звучат великолепните акорди на нектарин и зюмбюл. Базовите нотки допълват ароматната картина със звучене на елегантни нотки на кедър и сандалово дърв
Колекцията Burberry Weekend (Woman) е истинска жива легенда, която вече звучи в сърцата на милиони жени по света. Името на линията се свързва с истинска изисканост, но в същото време с лека непринуденост. Серията Burberry Weekend (Woman) е символ на изтънчен вкус и стил. Burberry Weekend (Woman) е аромат за всеки ден, които е способен да украси сивото ежедневие с аромат на милиони цветя, нежно слънце и красотата на сутрините. Той не може да бъде наречен незабележим или обикновен. Той ще помогне на неговата притежателка лесно да се отличи в тълпата и да не се слива с нея. Женственият характер на серията ще покаже само най-добрите черти на жената Burberry Weekend (Woman).
Burberry Weekend (Woman) показва Вашите искрени чувства, когато сте близо до любимите Ви хора. И дори, когато небето е обгърнато от тъмнината на нощта, с Вас винаги ще бъде малкото вълшебство, което ще Ви позволи във всеки един момент да усетите топлината на деня и слънчевите лъчи. Представен през 1997 година.

Ароматни съставки

Релаксиращо съчетание с неангажиращ аромат, предназначен за уикенд изпълнен с незабравими моменти - начало от мандарина и тревисти акорди. Флоралната сърцевина вдъхва женственост с аромати от зюмбюл, теменуга, червена циклама, нектарина и цвят от праскова. Основата оставя ароматна пътека от кедър, мускус и сандалово дърво.


0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория