Bvlgari

Bvlgari Aqva Marine EDT - тоалетна вода за мъже без опаковка - 100 ml

Код: C_4969-PBO

Наличност: изчерпан

Марка: Bvlgari

Цена:

Без опаковка
изчерпан

Описание на продукта

Тези от Вас, които поне веднъж са били на море, няма как да забравят за свежестта и атмосферата на безграничната свобода, която ни подарява всяко вдишване на соления морски въздух. Слушайки тихия шепот на вълните, усещаш себе си частичка от този наистина гениален свят, от нещо наистина съвършено, от нещо вечно. В този момент всеки проблем Ви се струва незначителен. Искаме просто да се потопим в харизмата на водата. Можем вечно да се наслаждаваме на омайващата сила и величието на морската бездна, а удивителния аромат на солена вода ни напомня за най-романтичните и най-трепетни моменти от живота ни.
Bvlgari Aqva pour Homme Marine – океан от свежест.
Не е удивително, че много от Вас искат поне понякога да се докосват до красотата на океан и на водата. Нейната сила е вдъхновение за серията на световната марка Bvlgari, а именно Aqva pour Homme Marine. Тя е продължение на истинския бестселър “Aqva” на гениалния парфюмер Жак Кавалье. За разлика от него, Bvlgari Aqva pour Homme Marine е за зрели мъже, които вече имат някакъв статус в обществото.
Bvlgari Aqva pour Homme Marine – късче прохлада и свобода за истински мъже.
Съчетанието на чистата, прохладна вода с ароматни акорди на водорасли правят тази серия изключително харесвана от много мъже по света. Този величествен и познат аромат на море ще е с Вас през целия ден. Той ще Ви зареди с нови сили и енергия, ще Ви помогне да се отпуснете след тежък работен ден. Серията Bvlgari Aqva pour Homme Marine е за истинските мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат. За тези мъже, които винаги се стремят към съвършенство във всеки аспект на живота си. Та защо и Вие да получите това късче истинско щастие, което Ви омагьосва със своята прохлада и свобода.

Ароматни съставки

Композиция вдъхновена от силата на океана, обединяваща контки от нероли, мандарина, грейпфрут, розмарин, водни акорди, морски водорасли, амбра и кедър. Презентиран през 2008 година.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория