Bvlgari

Bvlgari Eau Parfumee au The Blanc EDC - унисекс одеколон - 75 ml

Код: BVL-BLN-EDC-U

Наличност: изчерпан

Марка: Bvlgari

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Bvlgari Eau Parfumеe au thе blanc е един вълшебен източник на сила. Той ни подарява хармония и спокойствие. С тази серия ще се усетите напълно нов човек. Тя ще Ви тонизира и зареди с нови сили. Изключително богат аромат, които има силно изразени сърдечни нотки.

Bvlgari Eau Parfumеe au thе blanc – омагьосваща сила
Никога досега парфюмерийна композиция не е била толкова лаконична и едновременно с това толкова наситена и завладяваща. Композицията на серията Bvlgari Eau Parfumеe au thе blanc е създадена от художниците на Bvlgari на основата на един аромат, а именно бял чай. Неговият свеж аромат се преплита изключително женствено в тази ароматна феерия от завладяващи акорди. Bvlgari Eau Parfumеe au thе blanc е наистина мека и свежа композиция, която е напълнена с топли и освежаващи нотки. Тя подарява на хората около Вас вълшебното чувство на спокойствието. Серията е заключена в семпъл и стилен флакон, но в него се крие не просто парфюмериен аромат, а цяла жизнена философия.
Bvlgari Eau Parfumеe au thе blanc е вълнуващ, завладяващ, чувствен и лек аромат. С него ще забравите за ежедневните битови проблеми и ще се потопите в усещане за свобода. С него ще се пренесете на един вълшебен остров, който ще Ви съблазнява всеки път с омайващото си действие!


Ароматни съставки

Ароматен коктейл съставен от нотки чай, artemisia, пипер, кехлибар и мускус. Деликатен и нежен парфюм с доминиращо ухание на популярния и почитан в Китай бял чай.


5, общо 1 ревюта

Ревю

От същата категория