Bvlgari

Bvlgari Man EDT - тоалетна вода за мъже без опаковка - 150 ml

Код: BVL-MN-M-PBO

Наличност: изчерпан

Марка: Bvlgari

Без опаковка
изчерпан

Описание на продукта
Парфюмерийна къща Bvlgari започва началото на серията Man през 2010 година, когато на бял свят се появява нееднозначният аромат за мъже с името Bvlgari Man. Неговото лице беше секс-символа на британското кинo Клайв Оуен. Цялата серия олицетворява в себе си сила и мъжественост.
Създателя на този аромат е световният парфюмериен художник Алберто Мориаллас. Той е решил, че мъжествеността трябва да се покаже с дървесни акорди и да въплъти в серията цяла гама от тях. Те играят ярко, страстно и необикновено в Bvlgari Man.
Всеки акорд в аромата на серията е внимателно подбран, за да може да се изрази и покаже именно силата на мъжкия пол. Тази серия на Bvlgari е за успели, силни мъже, които избират само най-доброто – разкошни коли, скъпи аксесоари, елитна парфюмерия.

Ароматни съставки
Той представлява класическа композиция, но начина, по който са смесени парфюмерийните есенции в него го правят толкова дързък и отличаващ се от множество друго аромати. Бергамотът ни пренася към вълна от свежест, който страстно и диво се вплита в съюз с останалите акорди на аромата. Серия Bvlgari Man–въплъщение на елегантен стил и дръзка мъжественост.

0, общо 0 ревюта

Dolce.bg препоръчва за Вас