Bvlgari

Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP - дамски парфюм - 25 ml

Код: BVL-MN-JSM-NR-W

Наличност: изчерпан

Марка: Bvlgari

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Bvlgari Mon Jasmin Noir е изграден именно на тези две думи – тайнство и вълшебство на жасмин. Той показва по един различен начин нежността и чарът на младата очарователна жена, като едновременно открива нейната съблазнителност, невинност, чувственост, скромност, лукавост и откритост. Серията Bvlgari Mon Jasmin Noir ни разкрива тези особени отношения, които възникват между жената и нейните любими аромати, за интригата, която е известна само на тях, за тънките нюанси на този аромат.
Тази серия ще Ви пренесе на едно вълшебно място, райско кътче, което е създадено само за Вас и любимия Ви аромат. Той нежно ще Ви освежи още с първото си докосване на кожата Ви, ще Ви омае завинаги. Композицията му е събрала в себе си красотата и вълшебството на жасмина. Този аромат е различен и неповторим.
Mon Jasmin Noir – парфюмерийно произведение, което ще ни позволи да се потопим в едно омагьосващо пътешествие на неговия удивителен аромат. Серията е посветена на младите и съблазнителни жени, притежаващи игрив дух, който не пречи на тяхната неотразима изисканост и елегантна красота. Създаден през 2011 година.

Ароматни съставки

Цветно-дървесен елексир с елегантен състав от юзу, момина сълза, жасмин, нуга, кедър, пачули, мускус.
 

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория