Bvlgari

Bvlgari Omnia Amethyste EDT - тоалетна вода за жени - 25 ml

Код: C_4533

Наличност: изчерпан

Марка: Bvlgari

изчерпан

Описание на продукта

Днес серията аромати Bvlgari Omnia Amethyste се явява един от най-големите шедьоври на парфюмерийна къща Bvlgari. Именно на този аромат се падна честа да стане украшение за всяка съвременна жена. Нейната проникновена красота удивително леко показва чувствената, но одухотворена атмосфера на Изтока. Още самия флакон на тази серия ни подарява усещане за спокойствие и защитеност. Bvlgari Omnia Amethyste е толкова нежен и галещ като полъха на вятъра, носейки в себе си силата на скъпоценните камъни.
Вие дори няма да забележите кога ще сте увлечени и покорени от този магичен облак от аромати на серията Bvlgari Omnia Amethyste. Той ще стане част от Вас и ще подчертае самостоятелността на всяка жена. Още със самото име на колекцията Omnia Amethyste ние го асоциираме със скъпоценния камък аметист, който традиционно се свързва със царственото величие и хармония.
Bvlgari Omnia Amethyste – иновация в женската парфюмерия
Серията Bvlgari Omnia Amethyste е не просто поредната новост. Това е новаторски подход, които разкрива истинската женска красота. Този аромат е много повече от просто оригинален. Това е прекрасна възможност да подчертаете своя неповторим стил и да се отличите в тълпата. Ароматът Bvlgari Omnia Amethyste съответства на съвременните представи за красота и стил . Това е аромат за жени, които притежават голяма духовна сила, които имат свое собствено мнение и уверена позиция в живота. Мъжете не просто са влюбени в нейното тяло – те се възхищават на нейните вътрешни качества и уважават безспорните достойнства на притежателката на серията Omnia Amethyste.
В колекцията Omnia Amethyste практически отсъстват традиционните женски парфюмерийни компоненти. Именно това е била и задачата на Альберто Морулласа – да намери нов поглед на женската привлекателност, която из основи да се отличава от сформираният във вековете образ на “нежно цвете”. Тази серия съответства изцяло на съвременна самостоятелна жена. Представен през 2006 година.

Ароматни съставки

Ароматен коктейл съставен от нотки розов грейпфрут, ирис, българска роза, хелиотроп, дървесни акорди.

0, общо 0 ревюта

От същата категория