Bvlgari

Bvlgari Omnia Coral EDT - тоалетна вода за жени - 40 ml

Код: BVL-OC-DA

Наличност: В наличност

Марка: Bvlgari

Цена:

82.99лв.

Описание на продукта

Какво може да подчертае най-добре смелостта и дързостта на женската натура? Какво ще стане с онова уникално потвърждение за външна и вътрешна красота? Само ароматната аура на серия Bvlgari Omnia Coral, която е създадена през 2012 е за тези красавици, които не са свикнали да крият и да сдържат своите емоции и чувства. Това е неоспоримо ярка и енергична личност, която може да порази всеки със своя чар и естественост. Красотата на притежателката на аромата Bvlgari Omnia Coral се прелива във всяка нотка, във всяко ароматно съчетание.

Немногочислените, но прекрасни парфюмерийни акорди, приканват всеки около Вас да не може да откъсне поглед от неповторимата Ви естественост, която излъчва прекрасен и лек аромат. Този шедьовър започва с нежните нотки на ягода и бергамот, които съумяват да покажат онази ярка и по-красива страна на всяка жена. В сърцето на парфюмерийната аура звучи лек привкус на лилия, хибискус и сочен нар. Притежателката на тази колекция е задължително разкошна жена, която притегля всеки мъж със своята сексуалност и нежна загадъчност. Тя е като оазис в пустинята, глътка свеж въздух, тя е онази жена, за която всеки мъж мечтае. Тя е изпълнена със загадки и невидима ароматна аура, която покорява силния пол на мига. Нейният чар и елегантност стават още по-силни с нейното тайно оръжие - Bvlgari Omnia Coral. Красавиците с този ароматен ореол не плашат със своята агресивна красота, а просто карат всеки да пожелае да разгадае нейната загадка, да проникне и узнае съкровената тайна на жената Bvlgari Omnia Coral. Независимо от възрастта и статуса на жената, този парфюмериен шедьовър ще стане идеално допълнение към ежедневния, но и вечерен образ.
Ароматния еликсир на Bvlgari Omnia Coral е заключена във флакон, който стана привичен за този бранд. Той представлява нежно преплитане на двата основни елемента, символизирайки нежното съчетание между жената и мъжа. Цветовото решение на тази серия е сребристо и наситено червено. То определено подчертава стила на всяка дама, която притежава този аромат в колекцията си.


Ароматни съставки

Пролетно-цветно ухание, наподобяващо атмосферата на тропически остров. Нежно съчетание от бергамот, годжи бери, водна лилия, хибискус, нар, кедър и мускус.

5, общо 1 ревюта

Ревю

От същата категория