Bvlgari

Bvlgari Omnia Crystalline EDT - тоалетна вода за жени - 25 ml

Код: BVL-OMNCRY-L-EDT

Наличност: В наличност

Марка: Bvlgari

Цена:

67.99лв.

Описание на продукта

Нежен, омагьосващ, чаровен, хладен като пролетна сутрин, ароматът Bvlgari Omnia Crystalline е третото велико творени на Алберто Морильяса и началото на омагьосващата серия Omnia Crystalline. Този път парфюмерийният художник дори е надминал себе си, създавайки този чист, лек и изтънчен аромат.

Дори само флакона на колекцията Bvlgari Omnia Crystalline ни позволява да проникнем в душата на този аромат. Безусловно са прави тези елитни парфюмери, които причисляват серията Omnia Crystalline към ароматите, които се разкриват най-силно през топлите месеци на годината. Като прозрачен кристал, Omnia Crystalline отразява слънчевите лъчи, които се докосват до него, като едновременно с това той нежно се потапя в обятията на нежната топлина. Докосвайки вашата кожа, той я обгръща с милиарди малки кристали, които Ви помагат да разкриете вашето вътрешно сияние и красота. Ореолът на Bvlgari Omnia Crystalline ще Ви следва навсякъде, оставяйки след себе си нежен ароматен шлейф.
Bvlgari Omnia Crystalline – и Вие сте център на вниманието
Свежестта и женствеността се явяват главните думи, с които може да бъде описана серията Bvlgari Omnia Crystalline. Те са въплътени в нежните зелени нотки на тази колекция. Всичко това е постигнато благодарение на нестандартното оформление на ароматната феерия. Не е удивително, че преплитайки се тези омагьосващи нотки раждат истински шедьовър.
Все пак животът е слънчев полъх, който играе в огледалния лабиринт на прозрачния кристал и може да го хване само този, който помни, че света се управлява от най-мъдрия господар. И неговото име е любовта, която е въплътена в серията Bvlgari Omnia Crystalline.Ароматни съставки

Нежен и игрив парфюм, съставен от нотки от бамбук, круша, чай, екзотични плодове, цвят лотос, мускус, мъх и агар.

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас