Bvlgari

Bvlgari Omnia Green Jade Jewel Charms EDT - тоалетна вода за жени - 25 ml

Код: BVL-GR-JD-JW-W

Наличност: изчерпан

Марка: Bvlgari

изчерпан

Описание на продукта
Зелен нефрит – свещен източен вечен камък, който подарява на неговия собственик младост, красота и безсмъртие. Камък, който може да бъде прохладен като малко късче лед, но може да бъде същевременно нежен и топъл, като океански бряг. Ту прозрачен зелен, като чиста морска вода, ту нежен като тревата. Той може да бъде различен, но ако в ръцете Ви се докоснат поне веднъж до това малко вълшебство, Вие ще усетите неговата атмосфера на спокойствие и възвишеност, която той носи със себе си.
При първото Ви запознанство със серията Bvlgari Omnia Green Jade, Вие ще усетите, че ароматът му е лек и има съвсем малко нотки. Но когато се разкрие сърцето на аромата, вашата кожа ще усети цялата дълбочина и сила на тази женствена серия на парфюмерийна къща Bvlgari. Нейната омайваща сила и хипнотизираща чувственост ще Ви пленят за винаги. Bvlgari Omnia Green Jade е естествен разкош. Тази серия е връх в тънкото изкуство на съблазняването, тъй като тя ни съблазнява именно със своята невинност. Тя придава на своята притежателка изключително чаровен образ, който пленява не само със своята сексуалност, но и със своето невидимо съвършенство...

Ароматни съставки
Хармонично съчетание от флорални и аква акорди - тревисти акорди съчетани с мандарина ориндж, жасмин, божур и цвят от круша, преплетен с мускус, шам фъстък и дървесни нюанси.

0, общо 0 ревюта

От същата категория