Bvlgari

Bvlgari Pour Homme Soir EDT - тоалетна вода за мъже - 50 ml

Код: BVL-SR-M

Наличност: изчерпан

Марка: Bvlgari

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Изключително стилен и съвременен аромат, но в същото време потвърждава класическите традиции. Bvlgari Soir подчертава мъжествеността, елегантността, успеха, превъзходния вкус и харизмата на своя притежател. Такъв мъж просто не може да не бъде забелязан и да не се възхитим от него.
Известният аромат Bvlgari Soir ще се хареса на всички ценители на класиката. Той съдържа в себе си онези нотки, които лесно ще подчертаят непринудената мъжественост.  Притежателят на тази серия има не само стил, но и необикновена аура. Той е винаги желан и харесван от нежния пол.

Bvlgari Soir – за смели експериментатори
Трябва да отбележим и този факт, че серията Bvlgari Soir успя да върне на мода мекотата и изтънчеността в мъжките парфюми. Bvlgari Soir е съвременен аристократ, който ще Ви позволи да се чувствате комфортно във всяка обстановка. Този аромат никога няма да Ви позволи да се изгубите в тълпата, тъй като неговото възхитително и елегантно звучене ще стане повод за много комплименти към неговият притежател. Ароматът на серията Bvlgari Soir ще се превърне във вашата визитна картичка в обществото. Лекотата и ненатрапчивостта на аромата на Bvlgari Soir не му пречат да е едновременно мъжествен и дълбок. Където и да се появите с вашата визитна картичка Bvlgari Soir, всеки ще знае, че вашия аромат е съвременно съкровище за истинския мъж. И въпреки, че серията Bvlgari Soir не е толкова популярна, този аромат е способен изцяло да Ви приеме. А нима това не е най-важното – пълната хармония между един мъж и неговия аромат.


Ароматни съставки

Топла дървесно-флорална композиция от нотки папирус, кехлибар, чай и бергамот. Създаден през 2006 година.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория