Calvin Klein

Calvin Klein Contradiction EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: CK-CTRD-M

Наличност: изчерпан

Марка: Calvin Klein

изчерпан

Описание на продукта

За противоречивостта, непостоянността и многостранността на женската натура ходят всякакви легенди, но в същото време за дълбочината на мъжката душа ние предпочитаме да не говорим. Това досадно чувство, тази несправедливост успешно е премахната благодарение на усилията на дуета между Карлос Бенаима и Пьер Варанье. Те започват успешната колекция Calvin Klein Contradiction през 1998. Това е аромат, който и след години все още е един от най-желаните от много мъже по света.
Calvin Klein Contradiction – аромат за съвременни джентълмени
Тъй като мъжът и жената са две половинки, които във всичко се допълват, то дуетния партньор на серията Calvin Klein Contradiction за мъже стана женския аромат с аналогичното име и дизайнерски флакон. Но какво е това нещо, което отличава Calvin Klein Contradiction от многото други аромати? Всичко се крие в това, че серията е от тези редки аромати, които не са за определени мъже, а за всеки, който иска да бъде просто себе си и не се притеснява от това. Не е важно дали сте богати или не, дали сте постигнали популярност – важно е да се чувствате добре. Calvin Klein Contradiction Ви помага именно в тази цел – да се чувствате комфортно във всяка една ситуация.
Calvin Klein Contradiction – хармония със себе си
Връхните нотки на тази серия прекрасно си акомпанират помежду си. Те са смесица от свежи цитрусови аромати. След огненото сърце на колекцията, Calvin Klein Contradiction ще зарадва своя притежател с лекия и непринуден завършек на ароматната симфония. Тя е едновременно романтична, нежна, омагьосваща и капризна. Неговият ненатрапчив аромат ще Ви следва навсякъде и ще създава около Вас магически ореол, с който ще омайвате всички около Вас.
Calvin Klein Contradiction – това е аромат, за който мечтае всеки мъж. Тогава защо да не превърнем тази мечта в реалност? Все пак това е толкова лесно. Серията Calvin Klein Contradiction никога няма да Ви разочарова.

Ароматни съставки

Ориенталска композиция съставена от нотки роза, божур, жасмин, момина сълза, круша, орхидея, люляк, сандалово дърво, бобова тонка.

0, общо 0 ревюта

От същата категория