Calvin Klein

Calvin Klein Eternity EDP - дамски парфюм - 30 ml

Код: CK-ETR-L

Наличност: изчерпан

Марка: Calvin Klein

изчерпан

Описание на продукта

Много векове наред философите и учените се опитват да открият тайната на вечността, но осъзнавайки, че този ключ едва ли ще бъде открит някога. Но това не пречи на поетите, художниците и великите парфюмери да ни подаряват тази вечност в едно малко, но ценно флаконче. Това са истински произведения на изкуството, които остават във вечността и не са подвластни на времето.
Фантазията за вечността е вдъхновението на колекцията Calvin Klein Eternity. Над създаването на този божествен аромат е работила легендарната София Гройсман. Нейните представи за вечността, които са въплътени в тази ароматна феерия отговарят напълно на мечтите и очакванията на всеки мъж или жена. Композицията на тази серия изцяло може да се нарече класическа, тъй като въпреки времето, тя си остава все толкова желана и обичана от почитателите на бранда Calvin Klein. Това е аромат за зрели хора, които имат семейство, приятели, стабилна работа. Това е аромат, който Ви отвежда отвъд границите и възможностите на времето. Серията Calvin Klein Eternity се е превърнала в синоним на добър вкус и стил. Бъдете сигурни, че всички около Вас ще забележат това.
Calvin Klein Eternity – чистотата и нежността не е подвластна на времето
Жената, която е избрала тази серия за неин аромат е олицетворение на природна красота. Нейните козове са естествеността и грацията, които пленяват всички мъже около нея. Женската серия на Calvin Klein Eternity е създадена, за да подчертае женствеността и чистотата, елегантността и нежността, които са присъщи на всяка истинска дама. Чарът на тази серия е, че той не само ще подчертае вашите достойнства, но и ще разкрие тези качества на характера Ви, за които даже не сте и подозирали. Докоснете се до вечността с колекцията Eternity на парфюмерийна къща Calvin Klein.

Ароматни съставки

Изключителна флорална композиция с богат състав от аромати. Начало от цитруси, тревисти акорди, фрезия, босилек, преминаващи в сърцевина с цветен характер - роза, нарцис, момина сълза, маргаритка, жасмин, теменуга, карамфил и лилия. Композицията завършва с нотки амбра, сандалово дърво, пачули, мускус и хелиотроп. Представен през 1988 година.

0, общо 0 ревюта

От същата категория