Calvin Klein

Calvin Klein Euphoria EDP - дамски парфюм - 50 ml

Код: CK-EUPH-EDP-L

Наличност: В наличност

Марка: Calvin Klein

Цена:

70.99лв.

Описание на продукта

Calvin Klein Euphoria взриви милионите поклонници с началото на тази серия през 2005 година. Марката предложи на своите почитатели необикновен, страстен и завладяващ всичките сетива аромат. Това е аромат за изкусители, които са в плен на вечната страст между мъж и жена. Флаконът на серията за мъже и жени се отличава, но и двата ни приканват към скъпоценното му съдържание и да се насладим на 1001 приказки, които се крият в него!
Calvin Klein Euphoria – покоряващо изкушение
Мъжката версия на този необикновен аромат е лансирана малко по-късно на пазара, а именно през 2006 година. Това е еликсира на страстта и емоциите. С него Вие мигновено се превръщате в магнит за всички жени. И до днес тази серия заема връхни места в парфюмерийните рейтинги по света. Calvin Klein Euphoria е топло ухание, в което се крие невидимата магия на страстта и желанията.
Притежателите на тази серия няма да останат незабелязани в тълпата. Те невидимо ще приканват към себе си със своята страст и сексуалност. Това е аромат, който предразполага към комфорт и ни зарежда с възхитителна свежест и гореща чувствителност. Тази колекция ще се разкрие еднакво добре през деня и нощта. Тя ще Ви направи още по-ярки, стилни, съвременни и индивидуални. Все пак тази серия не просто така носи името Еуфория. Това са едни от не многото съвременни аромати, които можете да подарите на близък човек.

Ароматни съставки

Съблазнителен ориенталски състав, смесващ изкусителни акорди от нар, орхидея, лотос, мускус, амбра, теменуга, махагон. Лансиран през 2005 година.

5, общо 3 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас