Calvin Klein

Calvin Klein Euphoria EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: CK-EUPHR-M

Наличност: В наличност

Марка: Calvin Klein

Цена:

62.99лв.

Описание на продукта

В обществото витае мит, че истински мъжките аромати са съчетание от  проницателно сладки и горчиви нотки, които се преплитат помежду си. И колкото по-тежък и наситен е аромата, то толкова е по-мъжествен. Но историята на световната парфюмерия не спира да ни доказва, че ароматът, които е предназначен само за мъжете може да бъде лек и изтънчен, но заедно с това съблазнителен и чувствен. Един от най-яркия пример за това е серията Calvin Klein Euphoria Men. Тя е създадена от триото между Карлос Бенаим, Лок Донг и Жак-Марк Чайллан. Въпреки необикновения аромат на тази колекция, той е успял да покори ценителите на елитната парфюмерия и да претендира за званието на един от най-известните аромати за мъже по целия свят.
Calvin Klein Euphoria Men – изискан дървесен аромат
Calvin Klein Euphoria Men е сексуален мъжки коктейл, в който се преплитат нежността, страстта и увереността на съвремия мъж.  И въпреки, че в аромата на тази серия няма нито капка бруталност, той си остава един от най-дръзките и желани аромати на световния пазар. Второто име на тази колекция е “мълниеносен съблазън”. Неговото действие върху нежния пол е толкова бързо и безотказно, че всеки модерен мъж, който търси нови любовни приключение ще го пожелае.
Calvin Klein Euphoria Men – истинско оръжие за любовни победи
Серията Calvin Klein Euphoria Men е аромат, който е истинско произведение на изкуството. В него няма нищо цинично и неискрено. Той е все едно съзвездие от хиляди звезди, които просто ще сияят на Вашата кожа и ще привличат нежния пол като магнит. Това е нежен и магичен еликсир на любовта, а в подходящите ръце той може да е истинско любовно оръжие.


Ароматни съставки

Добре конструиран ароматен коктейл съставен от нотки джинджифил, пипер, черен босилек, градински чай, кедър, кехлибар, пачули, бразилска секвоя и велур.

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас