Calvin Klein

Calvin Klein One Shock EDT - тоалетна вода за жени - 100 ml

Код: CK-ON-SHK-L

Наличност: В наличност

Марка: Calvin Klein

42.99лв.

Описание на продукта

Парфюмерийна къща Calvin Klein решиха за пореден път да удивят и да шокират своите поклонници. Истинска изненада за тях стана новата обновена серия на Calvin Klein One. Притежателката на Calvin Klein One Shock е душата на компанията. Тя не си представя живота без шумни купони и забавления, където я чакат многото поклонници и приятели. Тя е лъчезарна и винаги е в центъра на вниманието и забавлението!
Calvin Klein One Shock е шокиращо продължение на култовия цитрусов аромат, който е познат на всеки. Той има две версии – за мъже и жени. Ароматът на серия Calvin Klein One Shock е насочен към съвременното младо поколение, което знае как да се забавлява. Това е поколение, което трудно може да се удиви, а още повече да се шокира от нещо. За младите съвременни жени е присъщ духа на свободата и именно той е заключен в тази колекция с еднозначното име One Shock.
Ароматът на Calvin Klein One Shock рисува образа на младата жена, която просто не може да си представи живота без забавления, купони и танци през цялата нощ. Пламъка на големия град е като магнит за нея. Подавайки се на това настроение, тя се отправя там, където всеки я чака и желае, но заедно със своя верен аромат. Calvin Klein One Shock – истинският купон не може да започне без теб! Представен през 2011 година.

Ароматни съставки

Пищна ориенталска композиция, представена от нотки пасифлора, розов божур, мак, жасмин, нарцис, къпина, какао, кехлибар, ванилия, мускус и пачули.

0, общо 0 ревюта

Dolce.bg препоръчва за Вас