Calvin Klein

Calvin Klein One Shock EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: CK-ON-SK-M

Наличност: В наличност

Марка: Calvin Klein

Цена:

36.99лв.

Описание на продукта

Парфюмерийните творения на Calvin Klein са променили представи за съвременните аромати по един уникален начин. Днес името на тази марка се асоциира с младостта, свободата и сексуалност, която се крие във всеки един човек. Това са трите основни съставки, които винаги присъстват в творенията на тази гениална световна марка.
Ароматите на Calvin Klein са изпълнени със сексуална чувственост. Те ни пленяват с един дъх. Тяхната яркост е създадена за всички, които умеят да живея с удоволствие, наслаждавайки се на богатите отенъци на една велика серия, която носи името Calvin Klein One Shock.
Мъжката серия Calvin Klein One Shock for Him е продължение на световно известния аромат Calvin Klein One. Той е бил създаден от един велик дует между Gottlieb и IFF. Тази серия е предназначена за младите и дръзки мъже, който искат да вземат максимум от живота. Те никога не се съмняват в своите решения и винаги са импулсивни. Притежателят на тази серия е също така сексуален и божествено красив. Той може да омае една жена само с едно докосване. Съчетанието на нотките на тази серия зареждат всяка клетка от организма ни с атомна енергия. Те са енергийният еликсир на бъдещето.
Calvin Klein One Shock е дръзка провокация, която няма да позволи на своя притежател да се слее с тълпата. Тази колекция е за мъже, които следват ритъма на младостта и страстта. Неговият собственик е нощна птица, която знае как да привлече една жена, как да я накара да ги желае все повече и повече – тук и сега!

Ароматни съставки

Ароматна композиция построена около клементина, пресни краставици, черен пипер, босилек, кардамон, тютюн, мускус, пачули, ambrene дърво.

5, общо 1 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас