Calvin Klein

Calvin Klein Truth EDP - дамски парфюм - 50 ml

Код: CL-TRH-L

Наличност: В наличност

Марка: Calvin Klein

39.99лв.

Описание на продукта

Това е първия аромат, който е бил създаден от модна къща Calvin Klein през новото хилядолетие. Тази серия, която носи името на истината е насочена към тези от Вас, които искат винаги да бъдат себе се. Този уникален аромат се родил от усилията на един велик дует между Альберто Морильяса и Жак Каваье. Това е колекция, която се отличава със своята нежност и естественост. В нея доминират не цитрусовите, а цветните акорди. Серията може да не се хареса на всеки, особено на тези от Вас, които не са готови да стигнат до края, до истината и да ухаят на нея.
Красотата на тази серия се крие в интересното съчетание на нейните нотки. Това е аромат, който буквално се слива със своята притежателка и се превръща в едно цяло с нея. Повярвайте, това е много важно, ако искате и се стремите да имате парфюмерийна серия, която да се превърне във вашето истинско “Аз”. Връхните нотки на ароматната феерия Calvin Klein Truth ще Ви подарят прохладна свежест, като нежния лед. Докоснете се до истината с новата колекция Calvin Klein Truth.

Ароматни съставки

Превъзходно ориенталско съчетание, примесено с дървесни аромат. Начало на пирамидата смесваща ветивер, пачули, бамбук, бергамот и лимон. Сандалово дърво, божур, лилия, къпина в сърцевината, преливащи в основа от мускус, амбра и ванилия. Създаден през 2000 година.

0, общо 0 ревюта

От същата категория