Carolina Herrera

Carolina Herrera 212 EDT - тоалетна вода за жени - 100 ml

Код: CH-212-L

Наличност: В наличност

Марка: Carolina Herrera

116.99лв.

Описание на продукта

Дизайнерът на облекла Carolina Herrera, както и няколко негови колеги веднъж решиха, че техните модели трябва да имат неповторима ароматна аура. Така се ражда парфюмерийна къща Carolina Herrera, която днес ни е подарила богат избор от аромати за нея и него. Техните композиции са именно този стил, който Ви е необходим. Годината, в която се ражда един истински шедьовър и една неповторима серия е 1997. Този аромат и до днес пленява милиони женски сърца.
Странното на пръв поглед име на серията, което включва в себе си само комбинация от три цифри всъщност е асоциация с вечния мегаполис Ню Йорк. Град, в който живота кипи всеки час, всяка минута, всяка секунда... Градът на стремителния, красив и стилен живот, който е толкова изкушаващ за всеки, че едва ли има човек, който не мечтае поне веднъж да го посети, за да усети неговата неповторима магия и аура. Именно този вълшебен свят е бил вдъхновение за парфюмерийните художници на модна къща Carolina Herrera. Това е градът на огромните възможности, който сега всеки може да притежава със серията Carolina Herrera 212. Тя е посветена на младите, уверени в себе си и жизнените си принципи дами, които знаят какви искат и как да го постигнат. Ароматът е наситен с феерични акорди, които досущ придават атмосферата на света с едно име NY.
Парфюмерийната композиция Carolina Herrera 212 е напълнена с радост, щастие и късмет, което New York носи в себе си. Жената, която се е доверила на серия Carolina Herrera 212 е също толкова уверена, толкова очарователна, толкова неповторима и магнетична, както и градът, който е символ на тази серия - Ню Йорк.

Ароматни съставки

Цветен ароматен коктейл съставен от нотки на гардения, бергамот, мандарина, кактусов и портокалов цвят, роза, камелия, бяла лилия, бяла гардения, жасмин, момина сълза и сандалово дърво.

0, общо 0 ревюта

Dolce.bg препоръчва за Вас