Carolina Herrera

Carolina Herrera 212 VIP EDT - тоалетна вода за мъже - 50 ml

Код: CH-VIP-M

Наличност: В наличност

Марка: Carolina Herrera

Цена:

77.99лв.

Описание на продукта

Модерният и млад мъж на 21 век е винаги стилен и привлекателен. Той обича купоните и иска винаги да печели сърцата на нежния пол само с едно докосване, само с един аромат, който вече си има име и е въплътен в серията Carolina Herrera 212 Vip. Това е аромат, който пленява своя притежател със своята нестандартна композиция от мъжествени нотки. Серията Carolina Herrera 212 Vip е сексуален аксесоар за купони и срещи, той е призван да съблазнява и да тегли нежния пол към себе си като магнит, да привлича и очарова със стил. Само няколко капки от тази магия на страстта могат да превърнат и най-скучния образ в карнавален костюм, който ще подчертае само най-силните страни на неговия притежател, като едновременно с това скрива недостатъците и пороците.
Ароматът на серията е заключен в модерен флакон, който е достоен да стане вашето първо парфюмерийно украшение на модна къща Carolina Herrera. Флаконът има стилна и мъжка визия. Той е с правоъгълна форма със закръглени ъгли и плавно прелива цвета си от сребристи към бяло-сребрист цвят. Всичко в тази серия Carolina Herrera 212 Vip е въплъщение на съвременния и модерен образ на мъжа. Тя е не просто аромат, а стилен аксесоар, а лаконичното му изпълнение символизира минимализма и глобализацията на съвременния свят. Серията е лансирана на пазара през 2011 години, но вече има зад себе си милиони поклонници по целия свят. За тях ароматът на колекция Carolina Herrera 212 Vip се е превърнал във визитна им картичка и пропуск във ВИП обществото на купоните и вечерните партита. Това е украшение за тези мъже, които са свикнали веднага да покоряват женските сърца, за тези мъже, които не се крият в сянката на другите, за тези, които притежават собствен стил, чар и мъжественост събрани в едно.  Страстният букет от ароматни акорди на серия Carolina Herrera 212 Vip символизира вечните партита на Ню Йорк, на които могат да попаднат само най-важните персони и отбрания елит. Серия Carolina Herrera 212 Vip е вашия гарантиран пропуск за тези вечни купони на младостта.
Ароматът на колекция Carolina Herrera 212 Vip ще отвори пред неговия притежател всяка врата. Композицията му е съчетание от неповторима чувственост и поразителна мъжественост, която е подчертана с пикантните и многостранни нотки, които влизат в състава на серия Carolina Herrera 212 Vip.

Aроматни съставки

Мъжествен, секси и топъл парфюм с ориенталско-дървесна, страстна композиция, смесваща пипер, хайвер, маракуя, джинджифил и лайм в началото. Аромата преминава в сърцевина с нотки мента, джин, водка и пикантни подправки. Завършкът притихва с топлина от амбра, дървесина и кожа.


0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас