Carolina Herrera

Carolina Herrera CH EDT - тоалетна вода за мъже - 200 ml

Код: CHR-CH-M

Наличност: изчерпан

Марка: Carolina Herrera

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Мислите си, че само жените са способни да се поддават на неуловимото очарование на оригиналните образи, които са абсолютно различни и не приличат на обикновените съчетания? Но това не е така! Талантливите парфюмерийни дизайнери на модна къща Carolina Herrera опровергават това в 2007 година, когато е лансиран първия аромат от серията Carolina Herrera CH. Тази колекция е пусната в дует с женския аромат на Carolina Herrera CH. Мъжката колекция става символ на мъжественост, сексуалност и вълшебен магнетизъм. Тя съчетава в себе си няколко ароматни композиции, благодарение на които се е родила тази уникална и страстна серия Carolina Herrera CH.
Пленяващото действие на Carolina Herrera CH за мъже се дължи на това, че това ароматно звучене просто не може да бъде описано с една дума. Тази серия не можем да я причислим нито към сладките аромати, нито към плодовите. Композицията е толкова стилна и елегантна, че с право може да олицетворява най-добрите аромати на 21 век. Нейният мъжествен характер се дължи на идеалното съчетание на ароматните акорди, които могат да съхранят своето наситено и пленяващо звучене много дълго време. Тази серия не може да бъде причислена към тежките, тъй като тя ще стопли душата на своя притежател със своите стилни парфюмерийни акорди. Тя просто ще се слее в едно с него, за да подчертае неговите положителни качества. А още по-добрата новина е, че никоя дама няма да устои на аромата на серия Carolina Herrera CH. Тя е подходяща и за жените, които обичат по-мъжките и стилни аромати. Притежателите на тази колекция ще подаряват на своите нежни поклонници истински сексапил и чувствен аромат, който просто ще ги завладее.
Стилният и мъжествен характер на серията се е отразил и на нейният флакон. Той има строги форми и лаконичен цвят, които карат всеки мъж да го пожелае още по-силно. 

Ароматни съставки

Мощен и интензивен състав, започващ с нотки бергамот, грейпфрут и зелена трева. Продължението смесва благороден шафран, индийско орехче, дървесина, жасмин и теменуга. Завършекът обединява ветивер, сандалово дърво и кашмеран.

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас