Carolina Herrera

Carolina Herrera Chic EDP - дамски парфюм - 80 ml

Код: CH-CHC-L

Наличност: изчерпан

Марка: Carolina Herrera

изчерпан

Описание на продукта

Всеки аромат на Carolina Herrera е по-свои си начин прекрасен и изумителен. За този бранд няма прегради в създаването на изкушаващи аромати, които са способно да съчетават в себе си нереални и реални очаквания на жените за света около тях и за самите тях. За пореден път парфюмерийна къща Carolina Herrera успя да ни изненада приятно с новата си серия за жени Chic. Нейната лекота и непринуденост я правят съвършена и идеална. Жената, която притежава този еликсир на младостта е способна лесно да постигне хармония с душата и тялото си. Тя няма равни на себе си, тя е самото съвършенство. Жената Carolina Herrera е неповторима, тъй като тя пленява всеки около себе си със своята индивидуалност.
Това е жена, която умее да бъде различна и да ни покаже онази част от себе си, която ние трябва да видим. Серията е създадена с нежното съчетание на ароматни листенца на цял букет от цветя и сочни цитруси. Този аромат дарява на притежателката си изумителна свежест и прохлада, от която тя се нуждае. Ароматната феерия може да е ту лека, ту сложна, точно каквато е и притежателката на серията Carolina Herrera Chic за жени. Жената Chic е уверена в себе си и обича да чува комплименти, а с този уникален аромат те са и гарантирани. Тя покорява живота с пълна сила и винаги постига това, което желае истински. Именно това е образа на дамата, която е влюбена в своя аромат Carolina Herrera Chic. В този оригинален флакон се крият всички нейни чувства, от ненавист до най-нежни моменти. Тя умее да променя всичко около себе си, дори характера на серията Carolina Herrera Chic за жени.

Ароматни съставки

Началните тонове на аромата са ослепителен букет от българска роза и червена фрезия. Нежни цветове на мандарина и портокал оформят лека и фина сърцевина. Сандалово дърво, ванилия и бял мускус се съчетават в чувствена основа.

0, общо 0 ревюта

От същата категория