Christian Dior

Christian Dior Dune EDT - тоалетна вода за жени - 100 ml

Код: CHRSDR-DN-L

Наличност: изчерпан

Марка: Christian Dior

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Christian Dior Dune – класически стилен дамски аромат, който е лансиран през 1991 година и от тогава е на челни позиции в световните парфюмерийни класации. Всяка капка от този наистина разкошен аромат ще Ви приласкае, ще зарадва душата Ви и ще Ви накара да се почувствате по-уверени от всякога през живота си. Красотки, кариеристки, истински принцеси или вече заслужени кралици ще намерят в този аромат частица от себе си. Ароматът на Christian Dior Dune е напълнен с френски чар и очарование, което е достъпно само за ярките и привлекателни личности. Christian Dior Dune – елегантен и чувствен аромат за истинските жени, които са съблазнителни и нежни.


Парфюмерийният букет на аромата е събран по такъв начин, че да се прелива с многообразието от нотки, като всяка от тях играе важна роля за създаването на тази истинска мелодичност на аромата. Той ще Ви подари истинско спокойствие, което така липсва в днешния забързан свят. Ето защо всяка истинска красавица ще оцени хармоничността и съчетанието на ароматните нотки в това парфюмерийно изкуство. Christian Dior Duneще радва вашата душа с многообразието си, сексуалността и нежната свежест, която ще му позволи да звучи много звучно, преливайки се с ароматните акценти и оттенъци на серия Christian Dior Dune. 

Уханието е създадено от парфюмеристите Jean-Louis Sieuzac и Nejla Barbir.


Ароматни съставки

Композицията започва с алдехиди, божур, мандарина, бергамот и бразилски палисандър. Сърцето крие в себе си лилия, жасмин, иланг-иланг, роза, многогодишен шибой.

Базата включва сандалово дърво, кехлибар, пачули, бензоин, ванилия, дъбов мъх.

5, общо 1 ревюта

Ревю

От същата категория