Christian Dior

Christian Dior Homme Sport 2012 EDT - тоалетна вода за мъже - 50 ml

Код: CD-PH-SPR-2012-M

Наличност: В наличност

Марка: Christian Dior

92.99лв.

Описание на продукта

Едва ли има човек, който да не познава марката Christian Dior. Особено модните ценители! Това е бранд, който е изиграл огромна и водеща роля в развитието на модата по целия свят. Ароматите на Christian Dior са винаги наситени с изисканост, уникалност и стил. Най-важното е това, че всеки аромат е по свои собствен начин уникален и неповторим. В техните колекции не можем да открием два еднакви аромата.

Доказателство за това е новата серия Christian Dior Homme Sport. Рекламното лице на този аромат е Джуд Лоу, които е известен холивудски красавец. Това е колекция, която не прилича на никоя друга парфюмерийна линия на тази марка. И това не е удивително! Това е аромат, който просто опиянява със своята свежест и лекота. Всеки мъж, който я притежава крие в себе немалко тайни и загадки. Christian Dior Homme Sport е създаден специално за истинските мъже, които водят активен начин на живот и са пристрастени към спорта. Това е аромат, който е истинско наслаждение и удоволствие за всичките ни сетива. Christian Dior Homme Sport е елегантен прилив на енергия, който отразява във себе си стила и духа на мъжете, които обичат спорта. Christian Dior Homme Sport е истинско наслаждение не само за неговия притежател, но и за неговата спътница в живота!

 

Ароматни съставки 

Първоначално аромата ще Ви привлече със свежото ухание на сицилиански лимон и джинджифил. В сърцето е скрит благоухаен ирис. Идеалният завършек - зелени ухания, Вирджиния кедър.

0, общо 0 ревюта

От същата категория