Davidoff

Davidoff Echo EDT - тоалетна вода за мъже - 50 ml

Код: C_4966

Наличност: изчерпан

Марка: Davidoff

изчерпан

Описание на продукта

Мъжкият аромат Davidoff Echo for Men е предназначен за мъжете с активна жизнена позиция. Звученето на тази линия поразява всичките Ви сетива с удивителната си доза енергия, благодарение на което колекцията бързo се превръща в любима на много мъже по целия свят. Освен това серията зарежда с позитивни емоции и приповдига настроението.


Davidoff Echo for Men може да бъде сравнен със страстното докосване на хладен ветрец по кожата Ви, със страстно слънчево докосване, което може да стопли деня Ви. Ароматът на Davidoff Echo for Men е успял да предаде емоционалното и физическо настроение на съвременния мъж, който винаги се намира в центъра на мегаполиса. Колекцията Davidoff Echo for Men е създадена за мъжете, които ценят независимостта, за тези представители на силния пол, които са свикнали да живеят без правила и да се плъзгат по границата на техните мечти, за да ги превърнат в реалност. Ароматът идеално ще подхожда на младите мъже на възраст около двайсет и пет и трийсет и пет години. Ако искате да опитате нещо ново, непознато, оригинално, значи серията Davidoff Echo for Men е точно това, което търсите.


Ароматни съставки

Композицията е наистина уникална и е наречена от своите създатели “течен въздух”. Страстното сърце на аромата се състои от нотки на орех и черен бахар. В дървесният шлейф на серията Davidoff Echo for Men ще усетите акордите на мускус, сандалово дърво и кедър.

0, общо 0 ревюта

От същата категория