Davidoff

Davidoff Zino EDT - тоалетна вода за мъже - 125 ml

Код: DVD-ZN-M

Наличност: В наличност

Марка: Davidoff

Цена:

44.99лв.

Описание на продукта

Наситеният букет на Davidoff Zino е създаден в 1986 година за тези уверени мъже, които привличат винаги внимание и власт. Тяхната мъжественост и откровената харизма ги превръща в съвременните крале на света, които са едновременно успешни и привлекателни.  Но все пак тяхната основа за успеха не е само в ума, харизматичността и сексуалността, но и в дребните детайли на ароматните аксесоари. Пример за успешно и лаконично украшение за мъжете, което ще покаже вашата истинска страна и стил е изтънчения аромат на Davidoff Zino.


Швейцарският аромат Davidoff Zino е заключен в класически елегантен и стилен флакон, който е изпълнен в черен цвят. Тъмнината на опаковката е раздвижена само с ярко жълтото капаче. В него се съчетават смелостта и дързостта, откровението и съблазнителността, успеха и могъществото. Контрастното цветово решение придава стилен мъжки характер на колекцията.


Ароматни съставки

Връхните нотки са лавандула, зелен чай, бразилски Rosewood. Сърцето крие в себе си ухания на жасмин, момина сълза, роза и здравец. Базовите акорди са сандалово дърво, ванилия, пачули и кедър.

Композицията е създадена от  Michel Almairac

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас