Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana Light Blue EDT - тоалетна вода за жени - 50 ml

Код: DG-LGHT-BL-L

Наличност: изчерпан

Марка: Dolce & Gabbana

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Ароматът на Dolce & Gabbana Light Blue е създаден от едни от най-добрите парфюмерийни художници на Италия през 2011 година. Това е възхитителен, вълнуващ и нежен аромат, който мигновено покорява всяка жена. Това е серия, която е неповторима, както е и самия живот на неговата притежателка. Свежата и тонизираща композиция нежно докосва вашето обаяние и Ви изпълва с успокоителна лятна прохлада и тишина.
Тази парфюмерийна композиция е идеална за употреба през горещите летни месеци, когато особено силно искаме да премахнем от себе си умората на дългите и горещи дни. Ето защо серията Dolce & Gabbana Light Blue е идеална за енергичните, импулсивни и ярки жени. Обличайки този парфюмериен шедьовър, Вие винаги ще можете да получите успокоителна глътка прохлада даже в най-горещите летни дни. В нейните връхни нотки Вие се срещате с освежаващите прохладни и ободряващи нотки на лимон и ябълки. Яркият букет от жасмин, бамбук и очарователна бяла роза е положен в сърцето на ароматна и прохладна буря с името Dolce & Gabbana Light Blue. Като цяло тази серия се отличава със своята свежест и много голяма устойчивост. Достатъчно е да се докосваме до него един път на ден, за да усещаме и да се зареждаме с нови сили и енергия. Използването само на натурални компоненти в линията Dolce & Gabbana Light Blue позволява този аромат да се употребява на всеки тип кожа.
Флаконът на колекцията Dolce & Gabbana Light Blue е изпълнен в лек и нежен син цвят и има правоъгълна форма. Ароматът на серията Dolce & Gabbana Light Blue е общопризнат шедьовър в парфюмерийното изкуство. Купувайки го Вие сте сигурни в качеството и възхитителния аромат, който е идеален за жена на всяква възраст. Няма дама, която да може да устои на омайващия аромат на серията Dolce & Gabbana Light Blue и да не бъде съблазнена и покорена завинаги от тази линия на D&G.

Ароматни съставки

Свежите начални нотки на сицилиански лимон, синчец и ябълка продължават в топло, обгръщащо ухание на роза и жасмин. Кедър, бамбук и амбър в основата създават плътна, чувствена вибрация на завършващия акорд.


0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас