Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana The One EDP - дамски парфюм - 30 ml

Код: DG-THON-L

Наличност: В наличност

Марка: Dolce & Gabbana

Цена:

87.99лв.

Описание на продукта

Dolce & Gabbana The One съединява в себе си съвременния разкош и чар на всяка една жена. Представете си идеалистична картинка на Средиземноморие, което е украсено с небивала страст и съблазън. Нима не Ви се иска да притежавате от това по много? В аромата на серията Dolce & Gabbana The One са съчетани хармонично непринудения стил и класическите форми. Dolce & Gabbana The One – аромат за властна светска тигрица, която е красива и женствена, своенравна и непринудена, страстна и свободолюбива.
Всичко в тази серия е създадено за жените, които знаят своята цена, които са свикнали да са център на внимание. Те знаят, че всеки техен каприз е закон! Топлата ориенталска и цветна ароматна композиция е препълнена със сладка чувственост, която започва да се разкрива с ярките и вълнуващи нотки на мандарина и други плодови аромати. Аурата на серията Dolce & Gabbana The One е истински женствена и стилна. Страстното “сърце” на аромата също е наситено с нотки, които допълват женствеността и чувствеността на всяка жена.
Блясък и разкош – за него мечтае всяка жена. Сега той е много близо, на една ръка разстояние от Вас само с вълшебната и незабравима серия Dolce & Gabbana The One. Флаконът на тази колекция е не по-малко фееричен от съдържанието му. Той е изпълнен със златни оттенъци, за да ни подскаже, че в него се крие наистина скъпоценна ароматна течност, която е за истински принцеси.

Ароматни съставки

Магнетичен ароматен коктейл съставен от мандарина, бергамот, личи, праскова, жасмин, лилия, бяла лилия, корен ветивер, кехлибар, мускус и ванилия.

5, общо 3 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас