Dsquared

Dsquared He Wood EDT - тоалетна вода за мъже - 50 ml

Код: DSQ-HWD-M

Наличност: изчерпан

Марка: Dsquared

изчерпан

Описание на продукта

Серията He Wood е лансирана на пазара през 2008 година от парфюмерийна къща Dsquared2. Този бранд е на двама братя близнаци Dan и Dean Caten. Те са израснали в Канада, където северните гори са безкрайни и са се постарали да предадат точно тази атмосфера в новата си колекция Dsquared2 He Wood. Още името ни подсказва, че основния ароматен акорд в линията He Wood е дървесният. Към него са добавени водни нотки. Събрани заедно всички те образуват тази невероятна симфония на серията. Пренасят ни в света на канадските гори, бързите реки и чистия планински въздух.

Парфюмерийната композиция на Dsquared2 He Wood е създадена за съвременните, стилни и уверени в себе си мъже. Този аромат е ненатрапчив. Той се слива с мириса на кожата и помага на мъжа да разкрие своята индивидуалност. Главната концепция на аромата е естествеността. Всички съставки са подбрани, така че да помогнат да се създаде образ на силен и мъжествен представител на силния пол. Веднага след като аромата докосне кожата Ви, ще усетите свеж аромат на бор, който е смесен с нотки на мускус и кехлибар. Освен това симфонията не спира да ни изненадва с това. Веднага след като разкрие дървесните акорди, започваме да усещаме силата на водата и свежест на горите в Канада.

Създаделите на парфюмерийната серия не се стремят към това всеки мъж да открие частица от себе си в аромата. Но въпреки това едва ли има човек, който да не почуства свежест и опияняващо въздействие, вдишвайки аромата на борова гора. Колекцията е подходяща за вечерна и за дневна употреба. Някои мъже могат да го харесат и в качеството на постоянен ароматен аксесоар, а други пък ще харесат в него, това че могат да покажат своята естественост и индивидуалност. Дизайнът на флакона също подчертава основната концепция на аромата. Квадратният флакон е украсен с дървена рамка, за да ни помогне да усетим красотата на канадските гори и аромата им още като видим флакона, но вътре в него ни чака още по-голяма ароматна изненада, която е само за истински мъже.


Ароматни съставки
Прекрасна дървесна смес с начало от виолетови листа и теменуга. Сърцевината разкрива тонове кедър и мъх, които се сливат с чувствена и топла основа от кехлибар, мускус и ела.

0, общо 0 ревюта

От същата категория