Dsquared

Dsquared He Wood Rocky Mоuntain EDT - тоалетна вода за мъже - 50 ml

Код: DSQ-RKMNT-M

Наличност: изчерпан

Марка: Dsquared

изчерпан

Описание на продукта

Специално за представителите на силния пол, които не се подчиняват на алгоритъма на големите градове, а се дърпат към загадъчните канадски гори е била създадена серията Dsquared2 He Wood Rocky Mountain. Това е серия, която е за истински мъже, които обожават красотата на природата. Философията на линията Dsquared2 He Wood Rocky Mountain ще бъде лесно разгадана  от всеки мъж още с първите ароматни акорди. В тази неповторима композиция се сливат заедно три силни нотки, които я правят дръзка и истински мъжествена.

Създателите са решили да акцентират именно върху дървесните акорди от благородно произхождение, тъй като именно тяхната топлина и наситеност на звучене придават на аромата същевременно чар и елегантност. Само истинските мъже ще оценят тази серия. Тя ще им помогне да станат още по-внимателни и концентрирани във всичко, което правят. Притежателят на аромата Dsquared2 He Wood Rocky винаги ще радва своите многобройни поклонници с удивителна вътрешна сила, която просто ще ги притегля към него. Именно това кара всяка жена да забрави за всичко и да мечтае само за това време, което тя ще прекара с предмета на своите желания – мъжът Dsquared2 He Wood Rocky.

Флаконът на линията Dsquared2 He Wood Rocky изцяло отговаря на концепцията и идеята на аромата. Дървената рамка добавя природно благородство, което пази вълшебната течност в тази бутилчица. Това ефектно съчетание на двата материала, а именно стъкло и дърво помагат да се усети и да се почувства взривната енергия, която ни чака само след секунди, когато ще усетим истинската природна сила върху кожата си със серия Dsquared2 He Wood Rocky.


Ароматни съставки

Дървесно ухание, приютило божествени съставки от кехлибар, мускус и тамян, които се свързват с теменуга и лилия. Пикантната смес от кедър, пипер и ветивер е отговорна за топлината и чувствеността на аромата.


0, общо 0 ревюта

От същата категория