Giorgio Armani

Giorgio Armani Diamonds EDP - дамски парфюм без опаковка - 100 ml

Код: C_4790-PBO

Наличност: В наличност

Марка: Giorgio Armani

Цена:

Без опаковка
137.99лв.

Описание на продукта

Марката Georgio Armani води своето начало от 1975 година, когато света вижда тяхната първа модна колекция от дрехи. Малко по-късно компанията решава, че иска да се разшири и започва да изработва очила, ювелирни изделия, различни аксесоари, козметика и разбира се парфюмерия, с която да украси всичко това. Именно Georgio Armani наложи модата на аромати, които са наситени с водни нотки. Всяка серия на тази марка радва своите почитатели с някоя интересна ароматна новина и неповторимост на характера.
Композициите на Georgio Armani са нежни и изразителни, които все едно, че са създадени за най-взискателните почитатели на световния бранд. Georgio Armani е един от най-добрите световни майстори на висшата мода. Това е марка, която знае, че диамантите са най-добрите приятели на всяка жена. Именно красотата на тези скъпоценни камъни е била вдъхновение за създаването на колекцията Georgio Armani Emporio Diamonds. Ароматът е лансиран на пазара през 2007 година. Това е колекция, която с право може да се нарече най-добрия приятел на жената. Всичко в нея ни разкрива за тайната на тези скъпоценни камъни. Дори флаконът е изтънчен и стилен. Изработен е във формата на голям диамант, който нежно и женствено се прелива в различни цветове.
Притежателката на серията Georgio Armani Emporio Diamonds е активна и подвижна. Тя може лесно да разкрие границите на своя живот, тя има всичко най-добро и е достойна да има всичко, което пожелае. Този ароматен облак носи своята притежателка на крилете на нежността и любовта. Серията е пропита от страст, тя предизвиква възхищение, мигновено пленява и остава завинаги във всяка дамска колекция.

Ароматни съставки

Нежна и изразителна композиция, създадена и за най-взискателния женски вкус. Цветен аромат начало от личи и малина, преливащо в сърцевина от роза, кедър, момина сълза, 

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас