Giorgio Armani

Giorgio Armani Code EDP - дамски парфюм - 75 ml

Код: GA-CD-EDP-L

Наличност: В наличност

Марка: Giorgio Armani

Цена:

177.99лв.

Описание на продукта

Всяка млада дама е крехко, невинно и нежно цвете, което след това се превръща в зряла и истинска жена. Но всяка от тях има своята красота, свои собствен стил, своето истинско и неповторимо очарование. Едни покоряват със своята нежност и чистота като белоснежните лилии, други със своята аристократичност като розите, трети със своята непосредственост като жизнерадостните маргаритки. Но има жени, които приличат на магията на нощта. Те разцъфват, когато на небето изгрее и засияе луната. Тези жени покоряват света и омагьосват мъжете. На тези жени винаги се възхищават и ги боготворят. Специално за такива красиви и величествени нежни създания е създадена серията Georgio Armani Code. Това е омайващ вечерен аромат, който крие в себе си всички тайни на нощта.
Georgio Armani Code – скъпоценен вечерен аромат
Разкошен вечерен аромат за истински разкошна жена. Georgio Armani Code не търпи пренебрежение към себе си. Този аромат ще се разкрие истински само за жената, която ще съумее да го оцени по достойнство. Ароматната мелодия на серията Georgio Armani Code е за жени, които искат да блестят, които искат да пленяват мъжете само с един поглед. Той издига своята притежателка на кралски трон и бъдете готови, че избирайки аромата на тази серия Вие наистина ще станете кралица.

Ароматни съставки

Началото е искряща хармония от горчив портокал от Африка и сладък италиански портокал примесени с чувствен жасмин. Сърцевината разкрива магична смес от джинджифил, жасмин и портокалов цвят. Основата е чувствена сладка пътека разкриваща акорди от мед, ванилия и сандалово дърво.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория