Giorgio Armani

Giorgio Armani Code Luna EDT - тоалетна вода за жени - 50 ml

Код: GR-ARM-CD-LN-L

Наличност: изчерпан

Марка: Giorgio Armani

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Чувствен и разкошен подарък за всяка истинска дама от модна къща Georgio Armani и серията Georgio Armani Code Luna. Парфюмерийната приказка на този букет от ароматни нотки е била лансирана на пазара през 2012 година, но въпреки малкото време тя успява да завладее милиони женски сърца. Това е аромат, който е посветен на жената, която владее изкуството на съблазняването, но едновременно с това преоткрива нейната чувствена и сексуална страна.
Ароматната приказка започва с нотки на пикантен бергамот, който се прелива със сладостта на плодовите нотки. В сърцето на аромата ще усетим деликатността на нероли. Ако говорим за базовите нотки, то именно те са емоционалната основа на този парфюмериен коктейл. Мощта на аромата се дължи на съчетанието на кедър и бобова тонка в серията Georgio Armani Code Luna.
Georgio Armani Code Luna е съвременен парфюмериен аксесоар, който подчертава очарованието на младата съблазнителка. Неговата пленяваща ароматна аура гали обонянието и нежно докосва кожата като кашмир. Серията преобразява всяка жена, разкривайки всички нейни тайни оръжия, с които да покорява мъжките сърца. Флаконът на този аромат е пример за хармонично съчетание между съдържанието и външните форми. Толкова изтънчени и грациозни линии, приказни цветове, които плавно преминават към черното капаче на серията, за да подчертаят страстта на женската душа и същност.

Ароматни съставки

Принадлежи към семейството на ориенталските флорални аромати. Чувствена ориенталска смес с искрящо начало от круша, бергамот и цитруси. Сърцевина включва Мирабилис, цвете фъфтящо само през нощта и известно още с името "Цвете на Луната", османтус и портокалов цвят. В основата са смесени аромати от ванилия, кожа, бобова тонка и кедър.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория