Giorgio Armani

Giorgio Armani Code EDT - тоалетна вода за мъже - 50 ml

Код: GA-CDE-M

Наличност: изчерпан

Марка: Giorgio Armani

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Модната къща Georgio Armani не предава собствените си традиции и през 2004 година пуска на пазара и съда на парфюмерийните критици - изтънчената мъжка серия Georgio Armani Code Homme. Колекцията е призвана да пленява женските сърца с един дъх, с един аромат. Тя го прави смело и дръзко. Тази линия е успяла да се превърне във визитна картичка на истинските, смели и успешни мъже, който искат да изглеждат безупречно през целия ден. Georgio Armani Code Homme – аромат за съвременен воин, който предпочита да действа сам и не чака подаръци от съдбата. Действително в парфюмерийната серия има нотка на агресивност, но тя придава на аромата очарование и оригиналност.
Georgio Armani Code Homme – верен помощник в любовни битки
Мъжът, който излъчва омайващият аромат на серията Georgio Armani Code Homme може да накара всяка жена да го пожелае. Тя ще му подари не само своята душа и тяло, но и своя живот. И няма нищо удивително в това. Все пак тази колекция излъчва такава непоколебима увереност, която просто омайва нежния пол. Всяка дама е готова да последва притежателя на серията Georgio Armani Code Homme дори накрай света. Сладките нотки на разкош, които несъмнено присъстват в този аромат само подчертават благородството и елегантността на съвременния мъж.
Няма смисъл да се съпротивлявате на силата на Georgio Armani Code Homme. Този аромат и без това ще покори всяка жена. Ако се стремите към това, че вашия аромат да отразява истинския Ви характер, да показва само вашите достойнства, то Georgio Armani Code Homme е това, което търсите. Той ще стане вашия верен помощник и спътник в трънливата пътека на живота.

Ароматни съставки

Бергамот и лимон освежават началото, засилено от сърцевината от звездовиден анасон, маслинов цвят и дървесина. Елегантната основа е с дълбоки аромати от тютюн, кожа и бобова тонка.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория