Giorgio Armani

Giorgio Armani Mania EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: GRARM-MNA-M

Наличност: изчерпан

Марка: Giorgio Armani

изчерпан

Описание на продукта

Истинската страст не знае прегради и граници. Тя разрушава всичко по пътя си. Пред нея никои няма сили. Чистата истинска страст прилича на мълния – поразява изведнъж и завинаги. Нейното електрическо действие по кожата може да накара всеки на необмислени и луди постъпки. Серията Georgio Armani Mania Men е истински аромат на страстта. Това е танго, в което са се сплели най-чувствените нотки и тяхната мелодия може да омагьоса всеки, тя увлича и приканва да се потопим в света на необузданите емоции.
Georgio Armani Mania Men – аромат на сила и мъжественост
Ритъмът Georgio Armani Mania Men е за всеки истински мъж, който иска да е във вихъра на страстта и любовните приключения. Още с първите секунди той ще замае главата Ви във вихъра на чистата сексуалност и няма смисъл да се борите от неговия плен. Това е невъзможна цел!
Няма друго оръжие, което да е способно да омае толкова много женски сърца.  Колекцията Georgio Armani Mania Men е по-убедителна от хиляди комплименти, от хиляди рози. С него е невероятно лесно да бъдете тайнствен и коварен съблазнител на женски сърца. Много мъже дори не могат да си представят каква магическа сила се крие в линията Georgio Armani Mania Men и как той действа на нежния пол. Даже най-силните, непристъпни и непоколебими дами ще загубят контрол над своите чувства с първото докосване до аромата на Georgio Armani Mania Men.
Georgio Armani Mania Men- пленява женски сърца
Името Mania не е избрано случайно. Неговата близост е опасна, той крие в себе си опасност за свободата на женските сърца... Те усещат това веднага, но силата на Georgio Armani Mania Men не може да бъде пренебрегната. Тя е като огън на страстта, който примамва всяка жена!...Mania by Giorgio Armani e подчертано мъжествен и невероятно елегантен аромат за мъже. Създаден е през 2002г от парфюмериста Francis Kurkdjian. Определението "гъвкав" , което му дават много специалисти в областта, иска да каже, че е подходящ за всякакви случаи и ситуации. Единственото условие е вие да сте го избрали за вашият аромат. Той се отваря пред вас постепенно, плавно, за да му се насладите и да потънете един в друг завинаги.

Ароматни съставки

Изключително мъжествен и магнетичен ароматен коктейл съставен от нотки мандарина, шафран, кедър, ветивер, кехлибар и мускус.

0, общо 0 ревюта

От същата категория