Givenchy

Givenchy Play EDP - дамски парфюм - 75 ml

Код: GIV-PY-W

Наличност: изчерпан

Марка: Givenchy

изчерпан

Описание на продукта

Givenchy Play for Her е бил създаден като дуетна серия на класиката Givenchy Play for Him. Едни от главните качества на аромата на колекцията Givenchy Play for Her са нейната непрестанна женственост и изисканост. Това е аромат за жени, които са обичани и знаят как да обичат истински. Музиката на този аромат е трудно да се опише с думи. Тя трябва да се усети по-кожата, за да се докоснете до нейния чар и харизма. Но едно е сигурно, че ароматната мелодия на Givenchy Play for Her ще остави без дъх всеки мъж около Вас. Дълбок и едновременно лек, с оттенък на елегантна дързост, ароматът на Givenchy Play for Her без думи говори за най-важното...!

Ароматната мелодия се причислява към цветните. Всяка нотка в този аромат си има своя роля и предназначение, но смесени заедно те образуват ураган от женственост, страст и изисканост. Точно такъв е и образа на съвременната жена, която макар и затънала в работа, винаги трябва да съумее да запази тези качества, за да е желана от силния пол. В тази борба имате вече верен съюзник в лицето на серията Givenchy Play for Her. Докосвайки се до света на серията, Вие няма да пожелаете вече да напуснете тази женствена приказка. Тя е способна да Ви плени завинаги, за да може Givenchy Play for Her да се превърне във вашето главно парфюмерийно бижу. Създаден през 2010 година.


Ароматни съставки

Пленителен аромат, изграден от ориенталско-цветни акорди. Чувствеността на композицията идва от женствения букет в сърцевината, който смесва тиаре, орхидея и магнолия. Началото освежава с нотки от праскова, розов пипер, бергамот и портоклалов цвят. Основата обгръща със своята топлина от бобова тонка, пачули, мускус и сандалово дърво.


0, общо 0 ревюта

От същата категория