Hermes

Hermes Terre d`Hermes EDP - мъжки парфюм без опаковка - 75 ml

Код: H-T-MP-PBO

Наличност: В наличност

Марка: Hermes

Без опаковка
108.99лв.

Описание на продукта

Hermes Terre е ярък, силен и наистина много мъжествен аромат. Той е създаден от Jean-Claude Ellena и е лансиран на пазара през 2009 година. Основната концепция на този аромат е съединяването в едно на ароматни нотки на земята и въздуха, които да образуват едно наистина елегантно и мъжествено съчетание. Благодарение на това, уханието отлично се хармонизира на мъжката кожа, а неговият притежател е способен да усети истинско единство с природата около него.

 

Hermes Terre е истинска жива класика. Флаконът също е изпълнен в стилен и елегантен стил, за да се съчетава изцяло с концепцията на съдържанието. Ароматът на серията е идеален избор за зрели мъже. Изисканото дървесно звучене придава наистина мъжествен стил на линията Hermes Terre. Това е аромат, в който всеки се влюбва с първото докосване. Не трябва да се отказвате от възможността да се докоснете до този изтънчен и мъжествен аромат на колекция Hermes Terre. 

 

Ароматни съставки

Началото на аромата е представено от кардамон, лимон и подправки. Сърдечните нотки са роза, зелени ухания, чай, hedione и  флорални акорди. Базата е изпълнена с мускус, кехлибар и дървесни ухания.

0, общо 0 ревюта

Dolce.bg препоръчва за Вас